. Ma Márk napja van.
Csomagtartóban lángolt a ruha Kecskeméten
2014-09-08 08:14:42
Csomagtartóban lángolt a ruha Kecskeméten

Csomagtartóban lángolt a ruha Kecskeméten

Az elmúlt 72 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 4 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett – közölte Kovács Andrea, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.







Szombaton hajnalban Kecskemét közelében, az 5-ös számú főút 95-ös kilométerszelvényénél egy személyautó árokba borult. A balesetben nem sérült meg senki. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a járművet kézi erővel kerekeire állították, majd áramtalanították.

 

Kecskeméten, a Sutus soron egy személyautó csomagterében ruhaneműk égtek szombaton hajnalban. A helyszínen lévők a tüzet porral oltóval eloltották. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd az utómunkálatokat egy vízsugárral elvégezték.

 

Szombaton délelőtt Kecskemét, Törökfáiban egy családi ház tíz négyzetméteres helyisége, valamint a mellette lévő ebédlő födémszerkezete égett húsz négyzetméteres területen. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugárral eloltották. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, a lakók elhelyezése megoldott.

 

Szombaton délben tűzesethez riasztották a kalocsai és a solti hivatásos, valamint a hartai önkéntes tűzoltókat. Harta, Nagykékes pusztán egy hetven négyzetméter alapterületű, három helyiségből álló, főépülettel egybeépített melléképületben csaptak fel a lángok. A tűzoltók három vízsugárral oltották el a tüzet. Az oltási munkálatok közben két gázpalackot hoztak ki az épületből, melyeket visszahűtöttek. Személyi sérülés nem történt.

 

Vasárnap kora este az 53-as számú főút és a Hartai út kereszteződésében két személyautó ütközött össze. A balesetben három ember megsérült. A solti és a kiskőrösi hivatásos tűzoltók az egyik sérültet kézi erővel szabadítottá ki az autóból, majd átadták a mentőknek.

 

A hétvégén a gépjárműforgalmat akadályozó megdőlt fa miatt 2 állampolgári bejelentés érkezett. A tűzoltók motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével távolították el a veszélyt jelentő fákat. Egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez.

 


Utoljára frissítve: 2014-09-08 08:15:02

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>