. Ma Emma napja van.
Családi nap a Széchenyivárosban
2014-09-14 10:07:04
Családi nap a Széchenyivárosban

Családi nap a Széchenyivárosban

Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét alpolgármestere nyitotta meg szombat délelőtt 10 órakor a Széchenyivárosi Napok 2014. keretében rendezett családi napot és Kecskefőző versenyt. 








A megnyitót követően az alpolgármester asszony a programot szervező három széchenyivárosi képviselővel - Engert Jakabnéval, Bogasov Istvánnal és Leviczky Cirillel – közösen meggyújtották a főzőverseny jelképes tüzét. Majd szakácskötényeket adtak át a főzőcsapatok vezetőinek.  

 

IDE KATTINTVA MEGTEKINTHETI A KÉPGALÉRIÁT!

 

A program ez volt:

8.00 Főzőverseny a Széchenyi sétányon (Aradi vértanúk tere) a korábbi gyakorlat szerint. Az első 3 helyezett ajándékutalványt kap.

10.00-18.00 VI. Kecskeméti Kecskefesztivál a Tűzön-Vízen Át Egyesület szervezésében. Kecskefőző verseny, kirakodóvásár, kecskesimogató, kézművesfoglalkozás, kecskepörkölt kóstoló, táncház.

10.00-15.00 Városrészi intézmények műsora (óvodák, iskolák, nyugdíjas klub)

15.00-19.00 Divatbemutató • Kecskeméti Nótások Baráti Köre Egyesület műsora • „Azért vannak a jó barátok" - Turpinszki Béla és Zsitva Laura operett és musical slágerek • A Kelet varázsa - Ladányi Alíz (hastánc) tanítványainak bemutatója, táncház • Nyugdíjas aktív életmód A mozgás fontossága elméletben és gyakorlatban. (Villám Erika) Szabadidős elfoglaltságok. Civil társadalom programsorozat keretében a LISZI szervezésében. • Mosolyra Hangolók gyerekműsora • Sósziget - kézműves foglalkozás, játékos ismeretterjesztő feladatok, kedvezmények, ajándékok. • „Gyűjts szelektíven, élj sportosan!" környezetvédelmi akcióprogram (kézműves foglalkozás, játékos ismeretterjesztő feladatok) a LISZI és „A lakótelepi gyermekekért" Alapítvány szervezésében.

20.00 Dokk partizenekar, sztárvendég: Kefir (V-tech együttes)


Utoljára frissítve: 2014-09-14 10:09:13

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>