. Ma György napja van.
Családbarát Tojásfesztivál Kecskeméten
2016-06-15 02:40:04
Családbarát Tojásfesztivál Kecskeméten

Családbarát Tojásfesztivál Kecskeméten

A Kecskeméten pénteken (június 17-én) kezdődő háromnapos II. Tojásfesztivál egésznapos elfoglaltságot kínál majd minden nap a látogatóknak. A rendezvény különös figyelmet szentel a kisgyerekek, és az iskolás korosztály szórakoztatására.

 

 

 

 

 

Az „ifjúság tere" a Kossuth szobor környéke lesz. Itt kapnak helyet a hagyományőrző játékok pénteken és vasárnap, a népi játékok, fakörhinta és a gokart pedig mindhárom napon. Szombat délután a Kereki Tojásfutam ügyességi játékoké lesz a Kossuth tér nagy része. A legügyesebb 14 év feletti játékost Tojás királlyá, a legügyesebb 14 év alatti játékost Tojás herceggé koronázzák a nagyszínpadon 18 órakor. A Tojásmozi is itt szórakoztatja a gyerekeket kedvelt rajzfilmekkel.

A már tavaly is nagy sikert aratott szalmajátszóteret ismét felépíti a Hirös Tojás, a főtér Lordok Háza előtti szakaszán. Vele szemben az élő baromfiudvar kiállított szárnyasait csodálhatjuk majd meg.

Szombaton a gyerekek foglalhatják el elsőként a nagyszínpad előtti székeket: a „MintaPinty" kecskeméti zenészekből álló zenekar interaktív produkciója nekik szól. Majd Atus bohóc és Lui Bűvész mutatkozik be, és megy át a gyerekekkel a Kossuth térre.

De nem csak játékot, kreatív időtöltést is választhat az ifjúság: lesz kézműveskedés, íjászat, tojásfestés, tojás kvíz...

 

Utoljára frissítve: 2016-06-15 02:42:35

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik,...
Bővebben >>