. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Csak lassan a testtel!
2024-02-12 16:05:05
Csak lassan a testtel!

Csak lassan a testtel!

Ennek viszont az a veszélye, hogy kiüresednek a kapcsolataink, ellaposodik és értéktelenné válik többek között akár a szexuális életünk is. Gondolj csak bele, neked melyik okoz maradandóbb élményt: egy sietve lezavart numera vagy az elmélyült, egymásra odafigyelő és hosszú, intenzív orgazmust nyújtó szexuális élmény? Ugye, nem is kérdés, hogy melyiket választanád?

 

Lassíts be!

 

Amikor azt érzed, hogy “Vágyaim ellen nem vagyok képes tovább küzdeni!”, és párkapcsolatban élsz, akkor teljesen természetes, hogy a társad felé fordulsz, és kezdeményezel. Azonban ahogy fentebb is említettük, a kapkodás itt is felütötte már a fejét, ezért azt tanácsoljuk, hogy próbálj meg minél tudatosabban lassítani.

 

Szerencsére ehhez találsz különféle eszközöket a Vágyaim.hu kínálatában is, amelyeket alkalmazva esélyed sem lesz arra, hogy sietősen zavard le a menetet. Mutatjuk, hogy mit érdemes beszerezned.

 

  • -Add meg a módját, teremts érzéki hangulatot a fent említett webáruház gyertyáival. Elég belőle 2-3 darab, és máris megváltozik a helyiség hangulata.

  • -Egy kis masszázs még soha nem tett rosszat, ha pedig szex előtt történik, akkor kiválóan segít abban, hogy ellazuljatok, egymásra hangolódjatok. Ha pedig megfűszerezitek az élményt egy klassz masszázsolajjal, akkor máris sikamlóssá válhat az este.

  • -A síkosítóknak is mindig van helyük a hálószobában, hiszen ezeket nem csupán a szexuális játékszerek alkalmazása közben lehet használni.

 

A gyorsaságnak is megvan a helye!

 

Persze ezzel nem azt szeretnénk sugallni, hogy csakis a lassú, mély és sokáig elhúzódó együttlétek lehetnek minőségiek, hiszen a gyors meneteknek éppen ugyanúgy megvan a létjogosultsága.

 

Ugyanakkor fontos kiemelni, hogy a hangsúly azon van, hogy milyen arányban szerepel ez a kétféle aktus az életedben. Mindig rohansz, és ezért állandóan sietve szerzed meg, amire szükséged van? Vagy csak különleges alkalmakkor vetemedtek erre? Mondjuk, amikor meglát a társad koncertre készülődés közben, de már lent vár a taxi? Ugye, te is érzed a kettő közötti különbséget?

 

Fő a változatosság!

 

Talán nem is olyan botorság a szexet az étkezéshez hasonlítani: úgy, ahogy néha jól esik egy kis junk food a kedvenc gyorséttermedből, úgy nem esik jól minden áldott nap egy teljes ötfogásos menü a legkedveltebb hagyományos étteremből sem.

 

Viszont ha a kettőt váltogatod, akkor egyikre sem fogsz ráunni, és mindkettőnek meglesz a maga élvezeti értéke: egy önfeledt, laza napon egy gyors hamburgerezés, míg vasárnap délben komótosan, ráérősen egy fejedelmi étterem-látogatás. Ugye, hogy a kettő milyen jól kiegészíti egymást?

Utoljára frissítve: 2024-02-12 16:24:18

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>