. Ma Auguszta napja van.
Büntetlenül graffitizhettek Kecskeméten
2013-03-20 17:20:53
Büntetlenül graffitizhettek Kecskeméten

Büntetlenül graffitizhettek Kecskeméten

A Walls Talk, a „Falak beszélnek” című projekt keretében hat ország egy-egy művészeti iskolájának fiataljait látja vendégül ezekben a napokban a Kecskeméti Katedra Középiskola. A házigazdák mellett spanyol, francia, lengyel, román, török és bolgár iskolák mintegy 25 fiatalja érkezett Kecskemétre vasárnap, illetve hétfőn. Az Európai Uniós Comenius projekt két éve kezdődött, és mind a hét országban egy-egy hetet töltöttek, illetve töltenek a programban részt vevő fiatalok. Kecskeméten a Katedra iskola diákjainál, családoknál laknak, a kísérő tanárok pedig egy kecskeméti panzióban.


Az egyhetes kecskeméti programban ma (március 20.) a nemzetközi diákcsapat látványos graffitizést folytatott a Helpinél (Kecskeméti Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda), a Széchenyivárosi Eleven közösségi ház falán.

 

Utoljára frissítve: 2013-03-20 17:21:37

További híreink
Tavaszi gardróbfrissítés: ennek az 5 alapdarabnak ott a helye a te ruhatáradban is!
Végre itt a tavasz, úgyhogy ideje a szekrény mélyére száműzni a télikabátot a sapkával, sállal és kesztyűvel együtt, helyettük pedig jöhetnek a lengébb darabok. Ez pedig ...
2024-03-14 18:05:16, Hírek, Környezetünk Bővebben
Csomagküldés Európa egyes országaiba
Manapság már egyáltalán nem furcsa, amikor azt halljuk egy ismerőstől, hogy külföldre megy tanulni vagy dolgozni. Függetlenül az életkortól, egyre többen próbálnak szeren...
2024-03-14 17:58:09, Hírek, Környezetünk Bővebben
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>