. Ma Márk napja van.
Borbási Szüreti Napok – Megkocsikáztatták az alpolgármestert
2014-09-14 10:39:10
Borbási Szüreti Napok – Megkocsikáztatták az alpolgármestert

Borbási Szüreti Napok – Megkocsikáztatták az alpolgármestert

Huncutkodott az időjárás szombaton szinte egész nap a XVIII. Borbási Szüreti Napok résztvevőivel. Az eső ugyanis hol esett, hol meg nem…










Az egész települést és a környező tanyavilág lakóit is megmozgató programon részt vett Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét alpolgármestere, és Falu György önkormányzati képviselőjelölt is, akiket rendkívüli szeretettel fogadtak Borbáson. Nem is tagadták az ott lakók: sem polgármester, sem alpolgármester, de még polgármesterjelölt sem vett eddig még részt a rendkívül színvonalas Borbási Szüreti Napokon. Amelynek gazdag programját akár Kecskemét bármelyik választókerülete is megirigyelhetné.

 

IDE KATTINTVA MEGTEKINTHETI A KÉPGALÉRIÁT!

Mert a szombaton kezdődött és vasárnap estig tartó szüreti eseményeken senki sem unatkozott. Szombat reggel 8 órakor volt a kapunyitás, majd megkezdődött a bográcsos főzés. Délre várták a lovasokat és a lovas kocsikat, no meg a hintókat, és akkor érkezett Szemereyné Pataki Klaudia, valamint Falu György és a felesége is.

Ebéd után sorba álltak a fogatok és indult a menet a Kisfái Lovasközpontba. Ott műsort adott a Szentkirályi Tánccsoport, majd az alpolgármester asszonyt átültették Gáspár Sándor lánya, az egyesfogathajtó bajnok Szilvia kocsijába, és folytatta a menet az útját a kisfái közösségi térhez. Itt fogatok várták őket és közösen mentek vissza Borbásra. Ahol ismét tánc, közben pedig hordógurító, venyigedobó és íjász versennyel mulattatták magukat a borbásiak. Este bál, éjfélkor tombola, hajnali 4-kor kapuzárás.

Vasárnap pótszüret van, mustkészítés és persze kóstolás. Büfé, zenegép, csocsó, teke és a két napos programban megfáradt települési lakóknak akkor már 21-kor zárulnak a közösségi téren a kapuk.

Utoljára frissítve: 2014-09-14 10:39:36

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>