. Ma Henrik napja van.
Biztonsági ajtó beépítése a gyakorlatban 3 példán keresztül
2024-06-11 17:17:11
Biztonsági ajtó beépítése a gyakorlatban 3 példán keresztül

Biztonsági ajtó beépítése a gyakorlatban 3 példán keresztül

A jó hír az, hogy a Nívó egyedi bejárati ajtók választásával semmi gondja sem lesz, hiszen a megbeszélt kivitelben és méretben, házhoz szállítva és beépítve kapja meg a kiválasztott ajtót. 

 

A következő sorok 3 valós példán keresztül mutatják be a folyamat közben felmerülő buktatókat. 

 

„Egy egyszerű feladatnak tűnt, amit könnyűszerrel megoldok…”

 

„A párommal már egy ideje terveztük a bejárati ajtó cseréjét, egyik nap végre rászántuk magunkat és belekezdtünk a megvalósításba. Több hét kellett a választáshoz, mert fontos volt számunkra az esztétikum és a biztonság. 

 

Mivel a barkácsolástól nem ijedek meg, nem kértem a cégtől az ajtócserét, gondoltam megoldom, hiszen ennél bonyolultabb feladatokkal is boldogultam már. Mire az ajtót kiszállították, számos tutoriál videót megnéztem a témában, felkészültnek éreztem magam, így egy verőfényes délutánon nekiláttam.

 

Már az első órában láttam, hogy ez nem úgy fog menni, ahogy terveztem, hiszen már egy órája szenvedtem, és a régi ajtót még csak kivenni sem sikerült. Mire az este elérkezett, kikerült a régi ajtó, viszont az új a világért sem akart bepasszolni a helyére. A teljes történet hosszú és fárasztó, de a vége az lett, hogy az aznap éjjelt bejárati ajtó nélkül töltöttük.”

 

“Telt-múlt az idő, és az ajtó még mindig nem volt beépítve…”

 

“A múlt évben egy nagyobb lakásfelújítási projektbe kezdtünk, melynek része volt a bejárati ajtó cseréje is. Mindenképp egy modern, betörésbiztos ajtót szerettünk volna, mert számunkra a biztonság első helyen szerepel. 

 

Miután kiválasztottuk a vágyott ajtót, akkor döbbentünk rá, hogy nem voltunk elég körültekintőek, mert a terméket forgalmazó cég a beépítést nem vállalja. Gyorsan keresnünk kellett egy szakit, aki minél előbb megoldja az ajtócserét. 

 

Sajnos ez nehezebb volt, mint gondoltuk, a legkorábbi ígért időpont is több hónap volt, de találkoztunk 1 éves határidővel is. A munka végül 10 hónapnyi várakozás után készült el, ezidő alatt a többi munkafolyamat sem haladt a megfelelő ütemben.”

 

„Egyszerű, mégis nagyszerű megoldás biztonsági ajtó beépítésére”

 

„Mielőtt a bejárati ajtó csere ideje elérkezett, sokféle megoldást megvizsgáltam. A jelenlegi műanyag ajtónkat szerettem volna egy erősebb, nagyobb biztonságot adóra cserélni. 

 

A választásom egy olyan cégre esett, ahol egyedi méretben, saját terveim alapján készülhetett el a várva várt ajtó. Telefonos egyeztetést követően a megbeszélt időpontban érkeztek a szakemberek, pontos méréseket végeztek, majd néhány hét elteltével a kész ajtóval jöttek, és 2-3 óra alatt kicserélték a régit újra.”

 

A konklúzió az, hogy ha nem szeretnének elvesztegetett időt és nem várt „meglepetéseket”, akkor olyan céget keressünk biztonsági ajtó beépítésre, aki az első pillanattól az utolsóig vállalja a munkát!

További híreink
A pénzügyek jövője: milyen változásokra készüljenek a kereskedők?
A pénzügyek változása a vásárlási szokásokat, módszereket is nagymértékben meghatározza. Ezért kereskedőként érdemes kiemelten figyelni az új trendeket, előírásokat és in...
2024-07-09 11:49:55, Hírek, Fókuszban Bővebben
Schadl a börtönben ülve is megkeresett vagy 189 milliót
Az ügyészség a börtönbüntetés mellett 200 millió forint pénzbüntetés kiszabását is indítványozta Schadl Györggyel szemben, aki ezt az összeget már csaknem meg is kereste ...
2024-07-07 09:47:29, Hírek, Fókuszban Bővebben
A sportfogadás világa
Biztosan hallottál már arról, hogy tavaly a magyar szerencsejáték piac (részleges) liberalizálásának következtében megszületett az első sportfogadással kapcsolatos engedé...
2024-06-19 09:56:38, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Természetesen locsolni egy egyszerű, hagyományos kannával is lehet. Azonban ha a lehető legtöbbet szeretnénk k...
Bővebben >>