. Ma Auguszta napja van.
Bemutatták az LMP egyéni választókerületi jelöltjeit
2014-08-21 18:14:31
Bemutatták az LMP egyéni választókerületi jelöltjeit

Bemutatták az LMP egyéni választókerületi jelöltjeit

Kriskó Dávid és Falusi Norbert, az LMP jelenlegi kecskeméti önkormányzati képviselői ma délután a Kossuth szobornál mutatták be a 15 kecskeméti egyéni választókerület LMP-s önkormányzati képviselőjelöltjeit. (A fotón nincs ott mindenki, mert néhányan nem vettek ma részt a sajtótájékoztatón).

 

 

 

 

 

 

1. evk. Petőfiváros: Vágó Gábor (30), volt országgyűlési képviselő, jelenleg egy mikrovállalkozást vezet. Önkéntesként dolgozik az Átlátszó antikorrupciós civil egyesületben.

 

2. evk. Hetényegyháza: Fejes Ferenc (51), az LMP kecskeméti polgármesterjelöltje.

 

3. evk. Máriaváros: Sikari-Kovács Krisztián (39), gazdasági főiskolán szerzett diplomát, egy kislány édesapja. A Kiskun Patrióták alapító tagja, fontosnak tartja, hogy a kecskemétiek sajátjuknak érezzék a várost, és szakmai döntések ne politikai alapon szülessenek.

 

4. evk. Széchenyiváros-Villanegyed: Némedi Varga János Krisztián (30), pedagógus végzettségű, egy kecskeméti iskolában tanít, hobbija a fotózás, a Kiskun Patrióta Egyesület tagja.

 

5. evk. Széchenyiváros-Hollandfalu: Bánhidi Gábor (30), jogi tanulmányokat folytat, egy kereskedelmi cégnél dolgozik. Jelenleg Kecskemét Megyei Jogú Város Oktatási- és Kulturális Bizottságának a tagja.

 

6. evk. Széchenyiváros: Kriskó Dávid (29), a Kecskeméti Főiskolán diplomázott pedagógusként, jelenleg is itt dolgozik, a Főiskola Csillagvizsgálóját vezeti. Egy kecskeméti ifjúsági kulturális civil szervezet alelnöke. 2010 óta az LMP kecskeméti önkormányzati képviselője. Házas.

 

7. evk Vacsi köz: Falusi Norbert (30), történész-politológus, jelenleg Phd tanulmányokat folytat Szegeden. 2010 óta az LMP kecskeméti önkormányzati képviselője. Könyveket gyűjt a határontúli magyar közösségek részére. Egy kecskeméti zöld civil egyesület tagja.

 

8. evk Belváros: Vancsura István (38), ügyvéd, két gyermek édesapja, a Kiskun Patrióta Egyesület tagja. Egykori NAV munkatársként világosan látja az adórendszer buktatóit, amely kapcsán felszólalt „az 1000 milliárdos csalások” ügyében is. Mindent megtett és megtesz annak érdekében, hogy a közpénzek ne magánzsebbe vándoroljanak, hanem a nemzet közös céljait szolgálják.

 

9. evk. Erzsébetváros: Mikó János (21), Katona József Gimnáziumban érettségizett, pénzügyi és számviteli tanulmányokat folytat Szegeden, ifjúságpolitikával foglalkozik.

 

10. evk. Hunyadiváros: Ihászi Dániel (29), közgazdász, második diplomáját politikai kommunikáción szerezte. Családi vállalkozásban dolgozik, célja, hogy a kis-, és közepes vállalkozások jelentős szerepet kapjanak a város gazdasági fejlődében.

 

11. evk. Műkert-Rendőrfalu: Bari Zsolt (36): két fiúgyermek édesapja, pedagógus végzettségű, jelenleg egy helyi közepesvállalkozásnál dolgozik, a Kiskun Patrióta Egyesület tagja. Meggyőződése, hogy a sikeres nemzet céltudatos helyi erős közösségekből áll, amelyek képesek érvényesíteni akaratukat egy gyarló politikával szemben is.

 

12. evk. Alsószéktó-Szeleifalu: Baranyi Ágnes (39), egy gyermek édesanyja. Gyakorlati oktatásvezető egy könnyűipari vállalatnál, ahol hátrányos helyzetű fiatal felnőttek munkához való jutását segíti.

 

13. evk. Árpádváros: Kovács Antal (64), két gyermek édesapja, nyugdíjas, pénzügyi-gazdasági, adó- és humánszakember. 1994-2010 között független kecskeméti önkormányzati képviselő volt, a Pénzügyi- és Költségvetési Bizottság egykori elnöke. A kecskeméti civil fórum alapítója.

 

14. evk. Kadafalva: Kárpáti Ildikó (25), Kecskeméti Tanítóképző Főiskolán tanult, ifjúságsegítőként és a főiskolai lapnál főszerkesztőként is dolgozott.

 

15. evk. Katonatelep: Paksi Zoltán (41), munkáscsaládból származik, politológia tanulmányait Miskolcon végezte. Zöld aktivistaként a Greenpeace-nél dolgozott.

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Egy ajándék, ami többet mond ezer szónál!
Ha kaptunk már valaha ékszert ajándékba, akkor valószínűleg a mai napig pontosan emlékszünk rá, hogy kitől, mikor és milyen alkalomra kaptuk. Egy szép gyűrű vagy nyaklánc...
2024-03-25 16:46:20, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kam...
Bővebben >>