. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Bemutatták a Jobbik kecskeméti jelöltjeit
2014-09-25 21:16:07
Bemutatták a Jobbik kecskeméti jelöltjeit

Bemutatták a Jobbik kecskeméti jelöltjeit

Főtéri sajtótájékoztatón mutatta be csütörtök délelőtt a Jobbik a kecskeméti polgármesterjelöltjét, és önkormányzati képviselő jelöltjeit. A bemutatáson jelen volt Volner János, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országos alelnöke, és Suhajda Krisztián, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Bács-Kiskun megyei elnöke is.

 

 

 

 

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a párt a Parlamenthez hasonlóan szeretné a kecskeméti önkormányzatban is „meghonosítani” a Jobbik által képviselt politikát. Ennek keretében kiállnak majd a nemzeti keresztény értékekért és a kecskeméti emberek jólétéért. A tervük az, hogy önkormányzati frakciójuk minden jobbító javaslatot megszavaz, ami a kecskeméti emberek javát, gyarapodását szolgálja.

 

A párt polgármesterjelöltje a 40 éves Süli Csontos Ottó. A gödöllői Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karán végzett, a közszférában dolgozik, mellette pedig saját vállalkozást vezet. Több mint 20 éve él Kecskeméten, itt alapított családot, három gyermek édesapja.

 

 

- Azért vállaltam el, hogy a Jobbik színeiben induljak a polgármesteri címért, mert úgy érzem, hogy sokat tehetünk azért, hogy egy jobb hellyé varázsoljuk Kecskemétet - mondta. Javítani szeretne a külterületen élők helyzetén, a három év alatti kisgyermekkel utazó szülők számára pedig ingyenessé tenné a tömegközlekedést.

 

Javítani kívánna a kecskeméti közbiztonságon is: véleménye szerint elszaporodtak a lakás és gépjármű feltörések, kerékpárlopások a városban, és a külterületen élő idősek biztonságára is kiemelt figyelmet fordítana. Tervei között szerepel, hogy megválasztása esetén az időseket a rendőrség riasztására is alkalmas készülékekkel látná el, valamint felszámolná az illegális szemétlerakó helyeket.

 

A Jobbik kecskeméti jelöltjei a következők:  


1. vk.: Huszárik László, 66 éves, nyugdíjas, aki korábban fizikai munkával kereste kenyerét. A közügyeket régóta figyelemmel kíséri, és évek óta a Jobbik aktív tagja.

 

2. vk.: Itt indul kecskeméti polgármesterjelöltjük, Süli Csontos Ottó.

 

3. vk.: Török Farkas Emőke, 34 éves, a Szegedi Tudományegyetem negyedéves joghallgatója, 2 gyermek édesanyja.

 

4. vk.: Polgár Szabolcs, 32 éve a Széchenyivárosban él, és ott is dolgozik, egy sikeres, teljesen magyar tulajdonú vállalat munkatársaként.

 

5. vk.: Szabó Viktor, 27 éves, saját élelmiszer-kereskedelmi cégében dolgozik. 2009 óta a Jobbik aktív tagja.

 

6. vk.: Radics Tivadar, 22 éves, tanítóképzős hallgató a Kecskeméti Főiskolán. A közelmúltban a Jobbik Kecskeméti Alapszervezete elnökévé választottak.15 éve a Széchenyivárosban él.

 

7. vk.: Schmidt Norbert, 38 éves csokoládé-nagykereskedelemmel foglalkozó vállalkozóra, cégvezető.

 

8. vk.: Dr. Pintér Ferenc, 32 éve a kerületében praktizáló háziorvos, akupunktúra szakorvos, az országos magyar természetgyógyász egyesület alapító tagja. A hagyományőrző tradicionális magyar íjászsport Bács-Kiskun megyei elindítója, a vitézi rend tagja.

 

9. vk.: Molnár Ferenc, 26 éves mérnök-informatikus, kerékpáros aktivista, a Jobbik Kecskeméti Alapszervezetének az alelnöke.

 

10. vk.: Szikszai István, a kerületének 30 éve a lakója, 1989-től festékboltos-vállalkozó. Több éven keresztül a Hunyadivárosi Részönkormányzat tagja volt.

 

11. vk.: Lejer Zoltán, 37 éves termelésvezető, 2003-tól 2008-ig hivatásos katona volt, 1 gyermek édesapja.

 

12. vk.: Farkas István, 40 éves, 2002-től 2006-ig szerződéses katonaként szolgált. Jelenleg gazdálkodó, emellett polgárőr és a Jobbik aktív tagja.

 

13. vk.: Koskár István, 21 éves főiskolai hallgató, polgárőr, a Jobbik Kecskeméti Ifjúsági Tagozatának elnöke.

 

14. vk.: Koskár József, 63 éves nyugdíjas gazdálkodó, a Független Kisgazdapárt Hetény-Szarkási Szervezetének alapító tagja volt, 4 gyermek édesapja.

 

15. vk.: Polgári András, honvédségi meteorológus, repülőmérnök volt a 2000-ben történt leszereléséig. Nem sokkal később a Jobbik tagja lett.

 

* Suhajda Krisztián, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Bács-Kiskun megyei elnöke a párt megyei listáján szerepel elsőként.

Utoljára frissítve: 2014-09-25 21:18:20

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>