. Ma Auguszta napja van.
Beengedné a migránsokat a fideszes önkormányzati képviselőjelölt
2019-09-16 00:29:06
Beengedné a migránsokat a fideszes önkormányzati képviselőjelölt

Beengedné a migránsokat a fideszes önkormányzati képviselőjelölt

„A legális úton érkező bevándorlókat be lehet engedni Magyarországra, és ez igaz az arab és/vagy muszlim emberekre is” – mondta az  Aboul-Hosn Hussein, a Fidesz egyéni képviselőjelöltje. A magyarcsanádon orvosként praktizáló férfi 33 évvel ezelőtt érkezett Magyarországra Libanonból. Állítása szerint könnyen be tudott illeszkedni, mert elfogadta az itteni kultúrát. A beilleszkedés olyan jól sikerült, hogy 2014-ben még önkormányzati képviselőnek is megválasztották.

 

A magyar nyelvvel azonban még problémái vannak. Például nem érti, mit akart mondani Orbán Viktor azzal, hogy „nem szabad beengedni Magyarországra egyetlen migránst sem”.

 

Egyéb, a Fideszben erősen szokatlan gondolatai is vannak a férfinak: az ellenőrzött közel-keleti, arab bevándorlókat szerinte valamilyen módon be lehet fogadni Magyarországra. Sőt, szerinte nem minden muszlim terrorista, vannak köztük jó és rossz emberek is. Nem az a lényeg, hogy mi egy bevándorló vallása, vagy, hogy honnan jött.

 

A fanatikusokra és tudatlanokra építő szélsőjobboldali pártban (lásd: Békemenet) nyílt lázadásnak számít, hogy azt is mondta:

 

„Nem szabad fanatikusnak lenni, se a keresztényeknek, se a zsidóknak, se a muszlimoknak!”

 

Ez mi ez?

 

Az orvos normális gondolkodása és a Fideszhez fűződő rendhagyó viszonya érdekes kérdéseket vet fel. Hazánk egy különleges hely, ahol bármi előfordulhat, vagy csak Orbán Viktor személyes varázsa ilyen erős? El tudjuk-e képzelni, hogy egy néger a Ku Klux Klán jelöltjeként indul az amerikai választásokon, vagy egy rabbiról, hogy az NSDAP színeiben 1933-ban Németországban? Ez utóbbi talán még az erős gyomrú Köves Slomónak sem menne.

 

(Forrás: Index)

Utoljára frissítve: 2019-09-16 02:20:20

További híreink
Közös EP- és fővárosi listát állít az MSZP, DK és Párbeszéd
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre. Közös európai parlamenti- és fővárosi listát állít a három ...
2024-03-28 21:01:27, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>