. Ma Auguszta napja van.
Bács-Kiskun megye több településén akadozik az áramszolgáltatás
2016-01-07 11:04:50
Bács-Kiskun megye több településén akadozik az áramszolgáltatás

Bács-Kiskun megye több településén akadozik az áramszolgáltatás

Áramellátási zavarokat okoz a havazás és a jegesedés Bács-Kiskun megye több településén, az EDF DÉMÁSZ szakemberei csütörtök hajnal óta megerősített létszámmal dolgoznak a hibák elhárításán - közölte az áramszolgáltató az MTI-vel.

 

 

 

 

 

 

A tájékoztatás szerint a cég egész szolgáltatási területén gondokat okoz az éjszaka kezdődött, erősödő havazás és jegesedés. A legtöbb üzemzavart Bács-Kiskun megyében kell elhárítania a hajnali 3 óra óta a megyei katasztrófavédelemmel együttműködve, megerősített létszámmal dolgozó szakembereknek, miután a többi között Kiskunfélegyháza, Izsák, Hajós, Orgovány, Soltvadkert és Kunfehértó térségében is több helyen fa dőlt a hálózatra, ami vezetékszakadást, oszloptörést okozott.

A közleményben felhívták a figyelmet arra, a leszakadt vezetékek megközelítése élet- és balesetveszélyes, egyúttal abban kérték a lakosság segítségét, hogy aki ilyet tapasztal, az haladéktalanul jelentse be a szolgáltató ügyfélszolgálatán, a 06-40-822-282-as telefonszámon.

Kovács Andrea megyei katasztrófavédelmi szóvivő közölte: a tűzoltókat a megye egész területén hajnal óta több helyszínre riasztották a forgalmat akadályozó letört faágak, kidőlt fák, valamint vezetékre szakadt faágak eltávolításához. A káresemények felszámolása jelenleg is tart.

Az utak ugyanakkor járhatóak, a közútkezelő éjszakai munkavégzése nyomán és a jelenlegi szórás hatására a fő- és mellékutak vizesek, nedvesek, azokon a területeken, ahol most is havazik, havasak, latyakosak - tette hozzá.

(MTI)

Utoljára frissítve: 2016-01-07 11:05:38

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Egy ajándék, ami többet mond ezer szónál!
Ha kaptunk már valaha ékszert ajándékba, akkor valószínűleg a mai napig pontosan emlékszünk rá, hogy kitől, mikor és milyen alkalomra kaptuk. Egy szép gyűrű vagy nyaklánc...
2024-03-25 16:46:20, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Március 31-ig kell érvényesíteni a felsőoktatási diákigazolványokat; ahhoz, hogy az érintettek kedvezményesen ...
Bővebben >>