. Ma György napja van.
Az UNIVER húsvéti ajándéka a Rehabilitációs Otthonnak
2015-04-02 06:56:12
Az UNIVER húsvéti ajándéka a Rehabilitációs Otthonnak

Az UNIVER húsvéti ajándéka a Rehabilitációs Otthonnak

Összesen 1.7 millió forint értékben nyújtott szerdán természetbeni támogatást a kecskeméti székhelyű, 100 százalékban magyar tulajdonban lévő Univer csoport a kecskeméti Humán-Rehab Kiemelten Közhasznú Egyesület által működtetett Fogyatékos Személyek Rehabilitációs Otthona és Napközi Otthona - Farkas Villa - bentlakásos gondozottjainak. Az adományozók „küldöttségét" Szarka Balázs, az Univer Szövetkezeti Zrt. vezérigazgatója vezette.

 

 

A kecskeméti Humán-Rehab Kiemelten Közhasznú Egyesület által működtetett bentlakásos otthon 38 gondozott lakója az 1.7 millió forintos „húsvéti adomány" révén új ágynemű garnitúrákhoz, takarókhoz, pizsamákhoz, szabadidőruhákhoz, fehérneműkhöz és törölközőkhöz jutott. A gondozottak az ajándékokat önfeledt, boldog tapssal köszönték meg, melytől az Univer küldöttsége szemmel láthatóan elérzékenyült. Szarka Balázst a Farkas Villába elkísérte Katonáné Deák Valéria, az Univer Szövetkezeti Zrt. cégvezetője, Tóthné Kőszegi Éva, az Alföld Zrt. vezérigazgatója, Szamlerné dr. Kárpáti Mónika, az Univer Product Zrt. humánmenedzsere és Bauer Zsuzsa titkárságvezető.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!


- Egy folyamat az, aminek most húsvét kapcsán részesei vagyunk - mondta Szarka Balázs az átadáson. - Cégünk múltjából hoztuk magunkkal, hogy a gazdasági munka mellett gondoskodni és segíteni kell a rászorulókon. Ez a segítő szándék hozott ide minket, ismételten. Felvetődhet persze a kérdés, hogy miért tesszük ezt? Nem tudok erre egyértelmű választ adni. Úgy gondoltuk, hogy az Univer adományozási akciót és az erről tudósító médiát felhasználva a magyar társadalom figyelmét talán fel tudjuk hívni arra, hogy nekünk, egészséges embereknek van egy feladatunk, felelősségünk. Gondoskodnunk kell azokról az embertársainkról, akik kedvezőtlenebb egészségi adottságaik miatt nálunk jóval rosszabb körülmények között nevelődnek, élnek. Az Univer cégcsoport minden munkatársa pedig elismerését fejezi ki azoknak is, akik nap, mint nap hihetetlen erővel vállalják nevelőként a rászorulók melletti munkát. Ezt a munkát is szeretnénk mi ezzel a szerény ajándékkal segíteni.

 

Az Univer nagylelkű adományáért hálás szívvel mondott köszönetet Sándor Tiborné, a Fogyatékos Személyek Rehabilitációs Otthona és Napközi Otthona vezetője.

- Olyan jó megtapasztalni, hogy vannak érző szívű, jó emberek, akik gondolnak a rászorulókra, és törődésüket anyagi támogatással is kifejezik azok számára, akik család nélkül nevelkedtek és bizony az intézeti gondoskodás soha nem tudta pótolni a számukra a családba tartozás élményét - mondta. - Olyan ez a nap, mint egy tündérmese. Hiszen nem is olyan régen volt, hogy 2013. karácsonyán ugyanitt álltunk és átvehettünk támogatónktól, az Univertől egymillió forintot. Amit az intézményi körülmények jobbítására fordítottunk. Most pedig húsvét alkalmából megérkezett hozzánk az Univer „nyuszi" és sok-sok hasznos tárgyi ajándékot hozott lakóink számára. Nagyon boldogok és hálásak vagyunk ezért..., és amíg élünk, nem tudjuk meghálálni az Univernek.

 

A gondozottak az átadást követően rövid műsorral kedveskedtek az adományozóknak.

Utoljára frissítve: 2015-04-02 06:57:09

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>