. Ma Jeromos napja van.
Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság kreatív pályázati felhívása
2014-05-14 13:58:53
Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság kreatív pályázati felhívása

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság kreatív pályázati felhívása

Hatékony tűzmegelőzési kommunikáció címmel és témakörben hirdet kétkörös – országos és megyei –, felmenő rendszerű alkotópályázatot a 10-18 év közötti fiatalok számára az Országos Tűzmegelőzési Bizottság. A pályázat célja megtalálni azokat a különösen kreatív, ötletes és tetszetős kommunikációs megoldásokat, amelyekkel az eddigieknél is hatékonyabban érhető el a tűzmegelőzéssel érintett célközönség.

 

 

 

Az országos pályázat fővédnöke Dr. Bakondi György tűzoltó altábornagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató, a megyei pályázaté Dr. Farkasinszki Lóránt tűzoltó ezredes a megyei katasztrófavédelmi igazgató, illetve a területi tűzmegelőzési bizottságok elnökei lesznek. A megyei bírálóbizottságot Cseke Péter, a kecskeméti Katona József Színház igazgatója vezeti majd, az országos bírálóbizottság elnöke pedig Berki Imre, a Katasztrófavédelem Központi Múzeumának vezetője lesz.

 

A pályamunkákat négy kategóriában várják. A plakát műfajban készíthető A4-es méretű grafika vagy fotó, avagy weboldalakra tervezett banner is. Ugyancsak lehet pályázni hanganyaggal – tizenöt másodperces rádiós spotot kell elkészítenie a versenybe nevezőnek, amely természetesen a tűzmegelőzés témáját népszerűsíti. A videós-filmes kategóriában ugyanezt várják a versenyzőktől a pályázat kiírói egy harminc másodperces kreatív film formájában. További lehetőségek nyílnak a negyedik kategóriában – itt weblappal, bloggal, közösségi oldal tervével és mobil eszközökre készített alkalmazással is lehet pályázni.

 

A bírálatnál a kreativitás, az esztétika, a nyelvtan, a társadalmi hasznosság és természetesen a tűzvédelmi szakmai szempontok figyelembevételével dönti el a sorrendet a zsűri.

 

Díjazás: a bírálóbizottság kategóriánként 3-3 alkotást díjaz; az első helyen díjazott alkotások automatikusan részt vesznek az országos versenyben is!

 

Beérkezési határidő: 2014. július 30.

 

Benyújtás módja: elektronikus úton a bacs.titkarsag@katved.gov.hu e-mail címre, vagy postai úton a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság postacímére (6000 Kecskemét, Deák Ferenc tér 3.)

 

A résztvevőknél a beérkezési határidő napján számított életkort veszik figyelembe. Az alkotás leadásakor megadandó adatok: név, cím, születési dátum, e-mail cím, telefonszám. Az alkotások mellé a szülő vagy gondviselő hozzájáruló nyilatkozatát is mellékelni kell, amely a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapjáról letölthető.

 

Eredményhirdetés: 2014. szeptember 15. (megyei), 2014. szeptember 30. (országos)

Utoljára frissítve: 2014-05-14 13:59:36

További híreink
Fesztivált így nem vártunk még soha...
Két év után újra Sziget Fesztivál. Jobban vártuk, mint valaha és biztos, hogy kihagyhatatlan lesz. 2022. augusztus 10-15-ig jön a nagy visszatérés.
2022-08-01 19:07:18, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Látszólag az ország legmagasabb hegye volt
Mintha valahol a messzi Felvidéki tájakon járnánk, ha a Bükk-hegység nyugati bástyájáról készült évtizedekkel ezelőtt készült képét nézzük.
2022-06-28 15:40:09, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Meghalt Andrew Fletcher, a Depeche Mode alapító tagja
Életének 61. évében meghalt Andrew Fletcher, a Depeche Mode együttes alapító tagja, billentyűse – tette közzé a hírt a zenekar a hivatalos Facebook-oldalán és a Twitteren...
2022-05-27 19:36:47, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat (NBSZ) műveleti felderítőket toboroz: a 660 ezer forintos bruttó alapbér mell...
Bővebben >>