. Ma Auguszta napja van.
Árokba hajtott a kisteherautó Jánoshalmán
2014-08-15 08:44:26
Árokba hajtott a kisteherautó Jánoshalmán

Árokba hajtott a kisteherautó Jánoshalmán

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 3 műszaki mentéssel és 2 tűzesettel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett – közölte Dr. Krix Orsolya tűzoltó zászlós, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság jogtanácsosa.

 

 

 

 

 

 

Csütörtökön délután a Jánoshalmai önkormányzati tűzoltók Jánoshalma, Kazinczy utcába vonultak, ahol fa hulladékot és kerti hulladékot égettek. A tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

 

A Jánoshalmi önkormányzati tűzoltókat Jánoshalma, Dózsa György utca és Széchenyi utca kereszteződéséhez riasztották csütörtökön este, ahol egy kisteher gépjármű a csatorna árokba hajtott és forgalmi akadályt képezett. A tűzoltók a járművet drótkötél segítségével kihúzták és a forgalmi akadályt megszüntették.

 

Csütörtökön este a Kecskeméti hivatásos tűzoltókat Kecskemét, Kurucz körúthoz riasztották, ahol egy reklámtábla füstölt. A tűzoltók az áramszolgáltató szakembereivel együttműködve számolták fel az eset.

 

Csütörtökön összesen 2 esetben kérték Bács-Kiskun megye tűzoltó egységeinek segítségét letört nagyméretű faágak eltávolításához. Egyik esetnél sem történt személyi sérülés.

 

 

Utoljára frissítve: 2014-08-15 08:45:13

További híreink
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Megtorpant az online vásárlás korábbi növekedési üteme - állapította meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósá...
Bővebben >>