. Ma Béla napja van.
Aradra kerékpároznak a kecskeméti Refiből
2015-10-03 19:29:15
Aradra kerékpároznak a kecskeméti Refiből

Aradra kerékpároznak a kecskeméti Refiből

Szombat reggel elindult Aradra a Kecskeméti Reformárus Gimnázium elől a kerékpáros csapat. Ebben az évben a 13 diákot 19 tanár is elkíséri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ünnepélyesen búcsúztatták a kerékpárosokat a Refi bejáratánál. Varga Nándor református lelkész, az igazgatótanács elnöke nyitóáhítata után Szenes Mártonné Durucz Anna, a Kecskeméti Református Gimnázium igazgatója búcsúzott, majd Kecskemét városvezetése nevében Mák Kornél alpolgármester kívánt jó utat.

 

Az itthon maradt diákok képviselője nagy derültséget keltve nem mulasztotta el megjegyezni az Aradra kerékpározó 12. osztályoknak: „Vigyázzatok a tanárokra".  

Végül nemzetiszínű szalagokat kötöttek arra a koszorúra, amit majd október 6-án az aradi megemlékezésen helyeznek el a Kecskeméti Reformárus Gimnázium nevében. A csapat tagjai nyeregbe pattantak és a főtéren egy tiszteletkört leírva, majd a Rákóczi út felé haladva elhagyták Kecskemétet.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

 

Kerékpárosok:

Tanárok (felnőttek): Bencsikné Nagy Andrea, Csizmadia Szabolcs, Csősz Győző, Dunszt Orsolya, Hamarné Neuhauser Ágnes, Hódi István, Jánossy László (külsős), Jánossyné Bánszky Zsuzsa, Laczay András, Németh Ilona, Rigóné Hajnal Edina, Sándor Zsuzsa, Somogyiné Víg Szilvia, Szabados László, Tóth Imre, Vargáné Lengyel Adrien, Vass Ernő, Vasadi-Balázs Judit (külsős), Vincze Árpád.

Diákok: Amburska Csaba (12.a.), Csorba Csaba (12.a.), Németh Dániel (12.b.), Balogh Dániel (12.c.), Hamar Eszter (12.c.), Tánczos Adél (12.c.), Balaton Vince (12.d.), Bogdándy Márk (12.d.), Juhász Gitta (12.d.), Dobos Laura (12.e.), Matula Virág (12.e.), Sváb-Kovács Máté (12.e.), Mészáros Beatrix (12.e)

Útvonal:

szombat: Kecskemét-Nyárlőrinc-Tiszaalpár-Csongrád-Szentes-Hódmezővásárhely

vasárnap: Hódmezővásárhely-Tótkomlós-Mezőhegyes-Battonya

hétfő: Battonya-határ-Arad

kedd: Arad-Vesztőhely-határ-Kecskemét

Utoljára frissítve: 2015-10-03 19:40:26

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>