. Ma Emma napja van.
Apák napja a Pálmácska Óvodában (2015)
2015-10-10 06:46:12
Apák napja a Pálmácska Óvodában (2015)

Apák napja a Pálmácska Óvodában (2015)

Mottó: „Apának lenni csodálatos dolog, kihívásokkal teli feladat és egyben talán a legörömtelibb szerep egy férfi életében."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Kecskeméti Református Pálmácska Óvodában és tagintézményében - a Munkácsy Mihály Utcai Óvodában - immár harmadik alkalommal rendezték meg az Apák Napját.

- Ezen a napon az volt célunk, hogy az édesapák a mindennapi munkájuk és elfoglaltságuk mellett, ha csak egy kis időre is, de „megpihenhessenek" a csoportszobákban. Ahol kikapcsolódásképpen felkínáltuk a gyermekeikkel való együttjátszás lehetőségét és örömét - nyilatkozta Simon Andrásné az óvoda igazgatója.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!


Ezt követően az édesapák és a gyerekek jó hangulatú, közös versenyjátékokon és megmérettetéseken vehettek részt, ahol a vidámságé és a nevetésé volt a főszerep.

A délután zárásaként a gyerekek emléklappal és az általuk készített az „Én apukám" című rajzzal kedveskedtek az édesapjuknak. A „Csillag" csoportos apukák és gyermekeik pedig tulipánhagyma ültetésével koronázták meg a napot.

(Fotók: Pap Anikó)

Utoljára frissítve: 2015-10-10 06:59:01

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Bal...
Bővebben >>