. Ma Béla napja van.
Államtitkár és alpolgármester tett látogatást az új kecskeméti kórházban
2014-10-02 13:55:14
Államtitkár és alpolgármester tett látogatást az új kecskeméti kórházban

Államtitkár és alpolgármester tett látogatást az új kecskeméti kórházban

Megkezdődött és már javában tart a kecskeméti kórházköltözés. Az óriási munka ellenére ma szinte kizárólag mosolygó, boldog emberekkel találkoztunk a kórházban: beteg, orvos, ápoló, szakszemélyzet, látogató egyaránt örül a Nyugat-Európai szintű új intézménynek.







Délelőtt dr. Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár és Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét alpolgármestere a kórház vezetőinek kíséretében tekintették meg a kórház új szárnyát, amelybe már a betegek egy részét is átköltöztették. Egyáltalán nem túlzás, ha azt mondjuk: Zombor Gábor, a város eddigi polgármestere, a kórház egykori igazgatójának „édes gyermeke" a Kecskemétet mostantól már ténylegesen gazdagító épület. De ugyanígy éreznek, ezt gondolják most a kórház vezetői, dolgozói is, akiknek nyílván jó néhány ősz hajszáluk lett a beruházás első percétől a mai boldog pillanatokig. „Megérte" - mondták ma többen is a boldogan költözők közül.

Sőt: a betegek is - akikkel beszélgetni kezdett Zombor Gábor - rendkívül hálásak a korszerű intézményért.

- Ez óriási, ez hihetetlen! - mondta a tüdő-belgyógyászati osztályon dr. Bozoky Géza osztályvezető főorvos az egészségügyért felelős államtitkárnak, aki egykor a kollégája, főnöke volt. Az egyik beteg, Tatár Endre hálás köszönetet mondott dr. Zombor Gábornak, és hozzátette: sokáig legyen ő az egészségügyért felelős államtitkár. Egy másik beteg, Németh Zoltán szeme pedig könnybe lábadt, amikor megismerte Zombor Gábor kísérőjét, és hosszasan, hálásan szorította meg az alpolgármester asszony kezét:

- Klaudia! Tiszta szívből kívánom, hogy ön legyen Kecskemét polgármestere. Folytassa Gábor munkáját olyan eredményesen, mint ahogy eddig ő tette...

 

IDE KATTINTVA MEGTEKINTHETI A KÉPGALÉRIÁT!

Utoljára frissítve: 2014-10-02 14:16:45

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik,...
Bővebben >>