. Ma Béla napja van.
Aláírásgyűjtésbe kezdtek a Kecskemét-Hévíz buszjáratért
2017-05-02 04:44:08
Aláírásgyűjtésbe kezdtek a Kecskemét-Hévíz buszjáratért

Aláírásgyűjtésbe kezdtek a Kecskemét-Hévíz buszjáratért

Sokan vették igénybe a közvetlen Kecskemét-Hévíz járatot, amely tavaly ősszel teljesen megszűnt. A petícióban azt kérik, legalább heti egy napon lehessen egyszerűen eljutni a gyógyfürdőbe - írja a civilhetes.net

 

A petícióban ez áll:

A járat megszűnését nem jelezték rögtön, amelyet tavaly ősszel szűntettek meg. A DAKK-ot és a minisztériumot is levélben megkeresték a kecskemétiek. A válaszlevél tartalmazta, hogy az önkormányzat a menetrendváltozások kapcsán észrevételt tehet, ez meg is történt, ám érdemi lépés azóta sem történt.

 

A már 30 éve működő hévízi járat korán reggel indult Kecskemétről és olyan időpontban érkezett Hévízre, hogy a beutaltak még aznap be tudtak jelentkezni. Ennek a járatnak még az is előnye volt, hogyha valaki csak egy napos kezelést kívánt felvenni, még azt is megtelhette, hiszen a járat 4-5 óra múlva indult vissza Kecskemétre. Ezt a jelenlegi járatmódosítással nem lehet megtenni. Kérjük, hogy a hét legalább egy napján legyen lehetőség a közvetlen járat újraindítására!

 

A PETÍCIÓ ITT ÍRHATÓ ALÁ!

Utoljára frissítve: 2017-05-02 04:45:15

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>