. Ma Márk napja van.
Akár 8 évet is kaphat VV Aurelio
2019-09-13 14:08:44
Akár 8 évet is kaphat VV Aurelio

Akár 8 évet is kaphat VV Aurelio

A Kecskeméti Törvényszéken csütörtökön folytatódott a VV-győztes pere.

 

2017. október 15-én Aurelio Caversaccio (28) a dusnoki Ciao Ciao bárban szórakozott. Állítása szerint az elfogyasztott alkohol hatására elaludt, ekkor a zsebéből kiloptak 200 ezer forintot. Másnap este az állítólag meglopott férfi a barátaival – az ügy másik két vádlottjával – Dusnokra ment, az őt szerinte megkárosító ismerősét, L. K.-t egy vendéglátóhelyről kihúzta az utcára, közben meg is pofozta és a pénze felől érdeklődött. Társai a sértettet a kezét hátracsavarva lefogták, ezalatt a vádlott a sértettet ököllel és tenyérrel testszerte ütlegelte, majd az emiatt földre került sértett ruháját átkutatva elvette a készpénzét, karóráját és mobiltelefonját. A bántalmazás hatására L.K. bevallotta a lopást, majd félelmében azt találta ki, hogy a lopott pénzt Dusnokon, a nagyszüleinél rejtette el.


– Lefogták K.-t, majd Aurelio ököllel többször gyomron ütötte. K. sírt a bántalmazástól, és azt mondta, a pénz a nagymamájánál van. Utána, úgy láttam, betuszkolták egy kocsiba – olvasta dr. Fodor Endre bíró S. B. megerősített vallomását.


– A másik két fickó lefogva tartotta K.-t, és Aurelio teljes erőből ütötte. Utána odarángatták az autóhoz, majd behúzták – emlékezett a másik tanú, V. D. 


– Bíró úr, ezek Rambo-filmet akarnak csinálni A kis hercegből! – csattant fel Aurelio, amikor elfogyott a türelme, de a tárgyalás után elismerte, börtönbe juttathatják a terhelő vallomások.


A vádlottak a sértettet akarata ellenére beültették az autójukba, és szabadon engedését a pénz visszaadásától tették függővé. Mivel az éjszaka kellős közepén felébresztett nagyszülők házában pénzt nem találtak, autóval Bajára indultak. Az út során a vádlott a pénzét követelve ököllel többször megütötte a sértettet, aki ennek hatására kérte, vigyék az édesanyjához, hogy a tőle kért kölcsönből kifizesse a vádlottat.


Az egyik vádlott javaslatára azonban a meglopott vádlott bajai lakására mentek, és ott a sértett az ügy két vádlottjának diktálása alapján egy 2017. augusztus 1-jére visszadátumozott kölcsönszerződést írt, amely szerint a vádlottól 180 ezer forintot kért kölcsön, és amelyet minden héten pénteken 20 ezer forintonként vállal törleszteni. A szerződést mindannyian aláírták, a megkárosított vádlott társai mint tanúk. Ezt követően a vádlottak a sértett mobiltelefonját visszaadták és elengedték.

 

Aurelio ügyvédje, dr. Pokker Zoltán korábban elmondta, mivel védencének drogügye miatt már van egy felfüggesztett börtönbüntetése, amennyiben a bíró ezúttal bűnösnek találja, a volt VV-győztes nem kerülheti el a letöltendő börtönbüntetést.

 

(Forrás: Blikk, AC News, fotó: Pozsonyi Zita)

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei le...
Bővebben >>