. Ma Melinda napja van.
A Vackor Vár Erdei Iskolában tanácskoztak a kecskeméti óvodavezetők
2013-03-21 16:28:08
A Vackor Vár Erdei Iskolában tanácskoztak a kecskeméti óvodavezetők

A Vackor Vár Erdei Iskolában tanácskoztak a kecskeméti óvodavezetők

A Nyíri erdőben, a KEFAG Zrt. Vackor Vár Erdei Iskolájában tartották ma (március 21-én) a Kecskeméti Óvodák Vezetői Munkaközösségének ülését. Az értekezletnek kettős célja volt: pályázatokról adtak egymásnak tájékoztatást, valamint megismerkedtek az óvodavezetők a Vackor Vár Erdei Iskola tevékenységével, az ott igénybe vehető szolgáltatásokkal. Az óvodavezetők munkaközösségi ülésén részt vett Mák Kornél alpolgármester, valamint Vazul Zsolt, az intézményi osztály vezetője is.

 

 

 

Madácsi Sándor, a KEFAG Zrt. Észak-Kiskunsági Erdészete erdészeti igazgatója és Makra Zsuzsanna, a KEFAG Zrt. PR referense mutatták be a kecskeméti óvodavezetőknek a Vackor Vár Erdei Iskolát. Eredetileg egyébként azt tervezték, hogy erdei sétát is tesznek majd a környéken a pedagógusok. Az időjárás azonban – konkrétan a folyamatosan szakadó eső – közbeszólt. Ami azonban ezúttal nem okozott gondot: így legalább az óvodák vezetői személyesen győződhettek meg arról, hogy a kiváló erdei iskolában rossz idő esetén is számtalan programot tudnak biztosítani a gyerekeknek.

 

* Kattintson a fotóra a galéria megnyításához!

 

- A szakmai részben a várostámogatási pályázat részleteit beszéltük meg a munkaközösségi ülésen – tájékoztatta a helyszínen a Kecskeméti Hírhatárt Ferenczyné Kerekes Edit, a Kecskeméti Óvodák Vezetői Munkaközösségének vezetője, az EU-s projekt projektmenedzsere, és a Széchenyivárosi Óvoda Széchenyi sétányi tagóvodájának vezetője. – A tehetséggondozás területén adnak majd be közös pályázatot a Kecskemét városban lévő óvodák. A másik témánk egy jóval nagyobb léptékű, 100 milliós Európai Uniós pályázatban való részvétel volt.  Ez a „hírös óvodák” fejlesztését célozza meg, kifejezetten az óvoda udvarokra vonatkozóan. A harmadik témánk pedig – aktuális eseményként – az óvoda beiratkozásokkal volt kapcsolatos.

 

 

Utoljára frissítve: 2013-03-21 16:29:41

További híreink
Magyarország újra az első a világon Covid-halálozásban
Az uniós országok között november 29-én került Magyarország az első helyre a halálozásban a hétnapos mozgóátlag alapján – írja a Telex.
2021-12-01 19:49:31, Hírek, Fókuszban Bővebben
5 milliárd forintnyi PCR-tesztet semmisít meg a kormány
Tavasszal lejárt szavatosságú PCR teszteket semmisítenek meg több milliárd forint értékben – értesült a Jelen.
2021-11-23 18:14:10, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oltási hét kezdődik hétfőn
Hétfőn kezdődik az oltási akcióhét, az oltakozni vágyókat naponta 7 és 19 óra között az ország 101 kórházában és szakrendelőkben is várják - mondta a Miniszterelnökség te...
2021-11-21 19:19:35, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Nyugati pályaudvar mellett húzódó negyvenéves felüljáró sorsa régóta vitakérdés, sokan egy meghaladott szem...
Bővebben >>