. Ma Auguszta napja van.
A tehetségeket díjazták Kecskeméten
2014-12-16 09:40:22
A tehetségeket díjazták Kecskeméten

A tehetségeket díjazták Kecskeméten

Városi Tehetségnapot rendeztek hétfőn a Bolyai János Gimnáziumban. A rendezvényen sor került a városi matematika, informatika, fizika és német nyelvi versenyeinek eredményhirdetésére és átadták a Városi tehetség-díjakat is.







A Bolyai János Gimnázium ifjú tehetségei is bemutatkoztak műsorukkal az iskola tehetségnapján. A Bolyai Hét programjaiba illeszkedő tehetségnap délelőttje rendhagyó órákkal telt el. Délután pedig a legjobbak kerültek a középpontba. A Városi Tehetségnap ugyanis a tehetséggondozásról szól elsősorban.

A Bolyai János Gimnázium által az általános iskolások számára korábban rendezett tanulmányi versenyek hétfő délutáni eredményhirdetésekor a gimnázium igazgatónője elmondta, hogy az egyes kategóriák nyertesei felvételt nyertek az intézmény adott tagozatára is. A nyelvi versenyek legjobbjainak pedig nem kell majd szóbeli felvételi vizsgát tenniük.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

A Városi Tehetségnapon jelen lévő Szemereyné Pataki Klaudia polgármester asszony is köszöntötte a kitüntetetteket és hangsúlyozta, hogy fontosak a versenyek, mert megmérettetés nélkül nem tudhatjuk, hol járunk a fejlődés útján.

A Városi tehetség-díjat ezúttal Papp Géza, a Kecskeméti Műszaki Szakképző Iskola Gáspár András Szakközépiskolájának tanára és Czirkos Angéla, a Bolyai János Gimnázium diákja vehette át. Aki matematikából ért el kiváló eredményeket a tanulmányi versenyeken.  

Városi Tehetségnap folytatásaként a pedagógusok hallgathattak meg szakmai előadást a kreatív iskoláról a Bolyai Gimnáziumban.

(KTV)

Utoljára frissítve: 2014-12-16 09:41:07

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Egy ajándék, ami többet mond ezer szónál!
Ha kaptunk már valaha ékszert ajándékba, akkor valószínűleg a mai napig pontosan emlékszünk rá, hogy kitől, mikor és milyen alkalomra kaptuk. Egy szép gyűrű vagy nyaklánc...
2024-03-25 16:46:20, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnö...
Bővebben >>