. Ma Márk napja van.
A Refi lett a megyében „Az év legeredményesebb tehetséggondozó középiskolája”
2017-06-01 05:24:30
A Refi lett a megyében „Az év legeredményesebb tehetséggondozó középiskolája”

A Refi lett a megyében „Az év legeredményesebb tehetséggondozó középiskolája”

Tarolt a Kecskeméti Református Gimnázium a Bács-Kiskun Megyei Tanulmányi Versenyek Díjátadó Ünnepségén. „Az év legeredményesebb tehetséggondozó középiskolája" vándordíjat Bács-Kiskun megyében a 2016/17-es oktatási évben a Kecskeméti Református Gimnázium kapta. A megye legeredményesebb tehetséggondozó pedagógusa pedig - megosztva - a Kecskeméti Református Gimnázium két kémia tanára, Labancz István és Tóth Imre lettek.


ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

 

Második alkalommal került sor a Bács-Kiskun megyei tanulmányi versenyek díjainak átadására a Kodály Zoltán Ének-Zenei Általános Iskola és Gimnázium koncerttermében. Szerdán, azaz 2017. május 31-én a 2016/2017. évi versenyek díjait vehették át a legjobbak.

 

Az Oktatási Hivatal Szegedi Pedagógiai Oktatási Központja által szervezett ünnepségen azokat a megyei diákokat jutalmazták, akik az idei tanévben a szegedi Oktatási Hivatal által szervezett tanulmányi versenyeken kiváló eredményeket értek el. Az elismerés nem csak a diákok, hanem a felkészítő tanárok esetében is fontos, akik szabadidejüket feláldozva, hivatástudatból vállalják a plusz feladatokat.

 

Mák Kornél, Kecskemét alpolgármesterének köszöntője után átadták a tanulmányi versenyeken helyezést elért tanulók okleveleit, majd az év legeredményesebb tehetséggondozó általános iskolájának és középiskolájának járó vándordíjat nyújtották át.

 

„Az év legeredményesebb tehetséggondozó középiskolája" a Kecskeméti Református Gimnázium lett. „Az év legeredményesebb tehetséggondozó általános iskolája" díjat pedig a Móricz Zsigmond Általános Iskola és Gimnázium Tiszabögi Tagiskolája vehette át.

 

„Az év legeredményesebb tehetséggondozó pedagógusa" kitüntetést 2017-ben a Kecskeméti Református Gimnázium két tanárának, Tóth Imrének és Labancz Istvánnak ítélték oda. A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat a Megyei Közgyűlés elnökének elismerő oklevele mellett 50.000-50.000 Ft pénzjutalommal is támogatta a két megyei kiválóságot, melyet Dr. Kovács Endre Miklós, megyei jegyző adott át. (A szerkesztő megjegyzése: Tóth Imre az ünnepségen nem tudott jelen lenni, ezért a nevében az iskola igazgatónője, Szenesné Durucz Anna vette át az elismerést).

Utoljára frissítve: 2017-06-01 05:35:09

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>