. Ma Emma napja van.
A Magyar Fürdőkultúra Napja a Kecskeméti Fürdőben
2015-10-09 12:04:51
A Magyar Fürdőkultúra Napja a Kecskeméti Fürdőben

A Magyar Fürdőkultúra Napja a Kecskeméti Fürdőben

A Magyar Fürdőkultúra Napját minden év októberének második szombatján ünnepeljük, ami az idei évben október 10-re esik. Ebből az alkalomból a Kecskeméti Fürdőben a komplett belépőjegyek 50 százalékos kedvezménnyel lesznek megvásárolhatók.

 

 

 

 

 

 

Szombaton programokkal várják a vendégeket, kiemelt szerepet szánva a szaunázásnak, és a fürdő csodálatos Szaunavilágának. Ráadásul október 10-én a komplett belépőjegyek 50 százalékos kedvezménnyel lesznek megvásárolhatók, így egy jegytípussal a fürdő szinte összes szolgáltatását igénybe lehet venni, fél áron.

Idáig nem sokszor nyílt lehetőség arra, hogy a Kecskeméti Fürdőt fél áron használják a vendégek, de a Magyar Fürdőkultúra Napján ezzel szeretnének kedveskedni a helyi és környékbeli lakosoknak, illetve mindenkinek, aki úgy gondolja, ellátogat ide. Az úgynevezett komplett belépőjegy, ami az úszó-, élmény- és termál medencék, valamint a szauna használatát is magába foglalja, 50 százalékos kedvezménnyel lesz megvásárolható október 10-én, szombaton. Így a felnőtt jegy csupán 1.800, a diák és nyugdíjas jegy pedig csak 1.500 Ft-ba kerül majd.

A Magyar Fürdőszövetséggel együttműködve idén a szaunázást helyezték középpontba a Kecskeméti Fürdőben. Ahol elsősorban a szaunakultúrával szeretnék majd megismertetni a programokon részt vevő vendégeket. Szombaton 10 és 17 óra között ingyenes, illóolajos bemutató szaunaprogramokra kerül sor, 18 és 20 óra között pedig autentikus szaunaprogramok lesznek.

Ez utóbbiakért szintén nem kell külön fizetni, de előzetes regisztrációhoz kötöttek, amit az info@kecskemetifurdo.hu e-mail címen, vagy a 76/500-320-as telefonszámon lehet jelezni.

A szaunaprogramok alatt a vendégek bepillantást nyerhetnek a hazai fürdőkultúra történetébe és fejlődésébe, valamint megismerhetik a szaunázást a kezdetektől napjainkig. Ha pedig valaki épp nem a szaunában pihen, akkor gyógyteakóstolásra lesz lehetősége.

A Szaunavilág változatos és érdekes programjain felül kézműves és animátorfoglalkozásokkal várják a gyerekeket, de lesz még csúszdaverseny, és a magyar fürdőkultúrával kapcsolatos játékos fejtörő is.

Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt, ünnepeljük együtt a Magyar Fürdőkultúra Napját!

További információ kérhető:
Kecskeméti Fürdő - telefon: 76/500-320
e-mail: marketing@kecskemetifurdo.hu

 

Utoljára frissítve: 2015-10-09 12:05:39

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>