. Ma Auguszta napja van.
A kecskeméti báli szezon legrangosabb nyitánya volt a kórházi bál
2016-01-17 04:37:58
A kecskeméti báli szezon legrangosabb nyitánya volt a kórházi bál

A kecskeméti báli szezon legrangosabb nyitánya volt a kórházi bál

A Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bál az elmúlt években Kecskemét legrangosabb társadalmi eseményévé nőtte ki magát. Így most szombaton is Kecskemét, valamint környéke társadalmi, gazdasági, politikai életének meghatározó szereplői vettek részt a Four Points by Sheraton Kecskemét hotelben rendezett bálon, ami egyúttal a kecskeméti báli szezon nyitánya is volt.

 

 

 

 

Az esemény fővédnöke Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár volt, a védnökök pedig Dr. Svébis Mihály főigazgató, Szemereyné Pataki Klaudia Kecskemét polgármester asszonya, Kovács Ernő Bács-Kiskun megyei kormánymegbízott és Rideg László a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

 

A „teltházas" eseményt - több mint 200 vendég volt a bálteremben - Dr. Mészáros János egészségügyi koordinációért és EU-ügyekért felelős helyettes államtitkár nyitotta meg, aki felidézte, hogy milyen óriási fejlődésen ment keresztül az elmúlt években a Bács-Kiskun Megyei Kórház. Majd dr. Svébis Mihály, a kórház főigazgatója köszöntötte a résztvevőket.

 

- Én úgy gondolom, hogy a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bál az elmúlt években Kecskemét legrangosabb társadalmi eseményévé nőtte ki magát - mondta a főigazgató. Valamint emlékeztetett arra, hogy az idei bál bevétele a Csemetedoki projekt második szakaszának a megvalósítását, a stroke betegek speciális diagnosztikájára és szűrésére alkalmas ultrahang berendezés beszerzését, az onkológiai betegek kúraszerű ambuláns ellátásának javítását, valamint az egynapos sebészet műszerparkjának fejlesztését szolgálja majd.

 

Az est házigazdája Harsányi Levente volt, a jó hangulatról pedig a 4 For Dance és a Pesty Party Showband gondoskodott a Four Points by Sheraton Kecskemét elegáns rendezvénytermében.

 

Az idei bál - a korábbiakhoz hasonlóan - hangsúlyozottan jószolgálati célt tűzött ki maga elé. A teljes bevételt a Bács Kiskun Megyei Kórház Alapítványa részére ajánlják fel.

Utoljára frissítve: 2016-01-17 04:40:13

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Egy ajándék, ami többet mond ezer szónál!
Ha kaptunk már valaha ékszert ajándékba, akkor valószínűleg a mai napig pontosan emlékszünk rá, hogy kitől, mikor és milyen alkalomra kaptuk. Egy szép gyűrű vagy nyaklánc...
2024-03-25 16:46:20, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, m...
Bővebben >>