. Ma Emma napja van.
A jogászok is a Four Points by Sheraton Kecskemétben báloztak
2016-02-07 11:10:43
A jogászok is a Four Points by Sheraton Kecskemétben báloztak

A jogászok is a Four Points by Sheraton Kecskemétben báloztak

Ha úgy is gondolják sokan, hogy az Orvosbál a kecskeméti báli szezon legrangosabb eseménye, akkor szombat este vélhetően ismét holtverseny alakult ki: a Jogászbál ugyanis szintén nagyon színvonalas volt. Amiben persze a helyszín is segített, miután az orvosok után a jogászok is a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotelt választották.

 

 

 

A rangos és rendkívül elegáns bálozó közönséget dr. Bicskei Ferenc, a Kecskeméti Törvényszék és a Magyar Jogász Egylet Bács-Kiskun Megyei Szervezete elnöke és a felesége fogadták. A vendégek körében ott voltak többek között dr. Salacz László országgyűlési képviselő, Kis Miklós Zsolt agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkár, dr. Homoki Tamás Kecskemét alpolgármestere, Rausch Sándor, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés alelnöke, dr. Kerékgyártó-Minda Mária Judit, a Kecskeméti Járási Hivatal vezetője és a férje, Minda László, a KIK-FOR Kft. ügyvezető igazgatója, Cseke Péter, a kecskeméti Katona József Színház igazgatója, dr. Szabó József, a Fornetti Kft. korábbi ügyvezető igazgatója, és Farkasinszki Lóránt tűzoltó ezredes, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság igazgatója is.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

 

Dr. Bicskei Ferenc báli megnyitóját követően a jó hangulatról a budapesti Mood For Dance gondoskodott. Ők már tavaly is beváltak a jogászbálon, a múlt szombaton pedig Németországban, Stuttgartban zenéltek, a külföldön élő magyarok legnagyobb európai bálján, ahol 1.600 vendéget táncoltattak meg.

A jogászbál késő éjszakai programjában felléptek a Story Ötcsillag és Zenthe-díjjal kitüntetett Gregor Bernadett színésznő és Csengeri Attila eMeRTon-díjas musical- és operettszínészek. Az est házigazdái a Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett Danyi Judit és a Jászai Mari díjas Hegedűs Zoltán, a Kecskeméti Katona József Színház művészházaspárja voltak.

Utoljára frissítve: 2016-02-07 11:27:41

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>