. Ma Márk napja van.
A Jobbik bemutatta Bács-Kiskun megyei jelöltjeit
2013-10-25 12:13:14
A Jobbik bemutatta Bács-Kiskun megyei jelöltjeit

A Jobbik bemutatta Bács-Kiskun megyei jelöltjeit

Dúró Dóra, a Jobbik országgyűlési képviselője, az országgyűlés egyik korjegyzője, a párt Oktatási Kabinetjének elnöke, a Jobbik szóvivője mutatta be ma (október 25-én) Kecskeméten a Jobbik Bács-Kiskun megyei helyi jelöltjeit. A Jobbik országosan és Bács-Kiskun megyében is győzelemre készül a jövő évi országgyűlési képviselő-választáson.

 

 

 

 

Dúró Dóra a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a Jobbik a 2014-es országgyűlési választás előtti kampányát programalapon, "a bajai videoügyhöz hasonló csalásoktól és hazugságoktól" mentesen folytatja majd.

 

Ennek egyik biztosítékaként a párt továbbra is kiáll a kampánycsendsértés "intézményének" visszaállítása mellett - tette hozzá.

 

Közölte: a jelenlegi kormány két "megvalósulatlan, fontos ígéretére", a munkahelyteremtésre és a közbiztonság javítására helyezik a legfőbb hangsúlyt, kidolgozott megoldási javaslatokat kínálva ezekre az egész társadalmat érintő problémákra. 

 

Azt mondta, hogy az előző kampányban a Fidesz egymillió új munkahelyet ígért, miközben a "közmunkával kozmetikázott" számok mögött nincs valós munkahelyteremtés. A szóvivő szerint ugyancsak "szinte szállóigévé vált", de az elmúlt három év romló bűnügyi mutatóit látva "porhintésnek" bizonyult az a szlogen is, amely azt hirdette, hogy a kormány két hét alatt rendet tesz a közbiztonságban.

 

Dúró Dóra tájékoztatása szerint a Jobbik országos elnökségének döntése értelmében Bács-Kiskun megyében a következőket indítják a 2014-es országgyűlési képviselő-választáson:

 

 

1. választókörzet

Központ: Kunszentmiklós – Kecskemét

 

Gyöngyösi Márton, 36 éves, nős, 1 gyermek édesapja, közgazdász-politológus. A Jobbik külügyi kabinetvezetője, a Jobbik frakcióvezető-helyettese, az Országgyűlés külügyi bizottságának alelnöke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 


2.választókörzet

Központ: Kecskemét, Tiszakécske

 

Oberna Zoltán, 38 éves, nős, 2 gyermek édesapja, egy kereskedelmi cég tulajdonosa. A Jobbik Tiszakécskei elnöke, Tiszakécske önkormányzati képviselője.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


3.választókörzet

Központ: Kalocsa

 

Suhajda Krisztián, 37 éves, nős, 2 gyermek édesapja, borász. A Jobbik Bács-Kiskun megyei elnöke, országgyűlési képviselő.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


4.választókörzet

Központ: Kiskunfélegyháza

 

Kollár László, 46 éves, nős, 3 gyermek édesapja, munka- és tűzvédelmi tanácsadó, vállalkozó. A Jobbik Kiskunfélegyházi elnöke, és városi képviselő-testületi tagja, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés tagja, a megyei választmány alelnöke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


5.választókörzet

Központ: Kiskunhalas

 

Farkas Gergely, 1986-ban született Kecelen, közgazdász-szociológus végzettségű. 2010-től a Jobbik parlamenti képviselője, az Országgyűlés Oktatási Bizottságának tagja, a Jobbik Ifjúsági Tagozat elnöke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 



6.választókörzet

Központ: Baja

 

Mészáros István, 49 éves, gépésztechnikus, nős, két gyermek édesapja, nyugdíjas. Az Új Magyar Gárda Mozgalom főkapitánya.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kecskeméti Hírhatár/MTI

Utoljára frissítve: 2013-10-25 21:06:26

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>