. Ma Emma napja van.
A családi emlékek megőrzése
2019-06-22 08:53:07
A családi emlékek megőrzése

A családi emlékek megőrzése

Ez kifejezetten kötelező is, főleg a kisgyermekes családoknál, hiszen gyermekeink napról napra változnak. A fotók felhasználási lehetőségei túlmutatnak a közösségi oldalakra való feltöltésnél.

 

Régi idők emlékei

 

50 évvel ezelőtt elképzelhetetlen volt egy családi esemény megrendezése fényképész nélkül. Az esküvői fényképek kizárólag műteremben készülhettek. A gyermekvállalás közvetlenül az egybekelés után pedig természetes volt. Ez után az is természetes volt, hogy profi fotóst kértünk fel évenként a gyermekalbum elkészítéséhez.

 

Napjaink felnőttjeinek életét már saját fényképezőgéppel készített papírfényképek dokumentálják. Az idő múlásával a digitális technika átvette a szerepet, így a papír alapú fényképek is a háttérbe szorultak.

 

Napjaink emlékei

 

A képek internetre való feltöltése sokkal többet hordoz magában, mint gondolnánk. Tömérdek ingyenes alkalmazás áll rendelkezésükre, amelyek használatával a képek minőségét javítani tudjuk, vagy egyedivé tehetjük. A család megalapításáról, a lánykérésről, a jegyesség és az esküvő izgalmas pillanatairól készült képes dokumentumokat a mindennapunk szerves részévé tehetjük.

 

Kiváltképpen akkor, mikor a családunk egy új jövevénnyel gyarapszik. Innentől kezdve a napok gyorsabban telnek, és mire felocsúdunk, már iskolás, és ballag. Ebben az időben természetesen sok esemény és élmény megörökített pillanata vár megosztásra másokkal.

 

Megismételhetetlen, gyönyörű pillanatok képei lapulnak a zsebünkben. A profi fotósok még varázslatosabb képek elkészítésére képesek. Ezeket a lehetőségeket kihasználva gyermekünk életét jobbnál jobb képeken rögzíthetjük. Gyermek fotósok által mesebeli szuperhősként is megörökíthetjük már az egészen picike babát is. A gyermekfotózáson részt vehet a teljes család, így senki sem fog lemaradni a fényképekről.

 

Régi és új idők emlékei más köntösben

 

A régi szép emlékeket, legyenek azok bármilyen formátumban, érdemes más kivitelben is megőrizni. Ezzel elkerülhetjük, hogy azok az idő martalékává váljanak. Kiváltképp igaz ez a digitális vagy digitalizált képekre.

 

A jól sikerült családi fotók megjeleníthetőek otthonunk falain is. Ezzel a lehetőséggel élve a boldog pillanatokat újraélhetjük, és mosolyt csalnak az arcunkra. A gyermek megszületésétől kezdve a falunkon megjelenített képek segítségével követhetjük nyomon a növekedését. Részesei lehetünk az élményeinek, és a vendégeknek is megmutathatjuk a gyermek életének legfontosabb és legszebb momentumait. Trendi megoldás egy garanciális vászonkép elkészítése. Megajándékozhatjuk magunkat, vagy meglephetjük családtagjainkat is vele.

 

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Bal...
Bővebben >>