. Ma Béla napja van.
A 95 éves Erzsike nénit köszöntötték
2015-05-05 08:58:33
A 95 éves Erzsike nénit köszöntötték

A 95 éves Erzsike nénit köszöntötték

Kilencvenötödik születésnapja alkalmából köszöntötték hétfőn délelőtt a Margaréta Otthonban Bense Ferencnét, Erzsike nénit.

 

 

 

 

 

 

 

 

A jó egészségnek, teljes szellemi frissességnek örvendő ünnepeltet nemcsak a családtagjai, valamint az otthon lakói, és vezetői üdvözölték, hanem a város vezetésének képviseletében Mák Kornél alpolgármester és Engert Jakabné, a választókörzet önkormányzati képviselője is.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!


Bense Ferencné 1920. május 4-én született Kiskunfélegyházán, Rádi Erzsébet néven. Munkáséveit szülővárosában töltötte, az ottani szociális otthon főszakácsaként dolgozott. Férje 1987-ben elhunyt, ezt követően hosszabb ideig egyedül élt félegyházi lakásában. Tíz éve Kecskeméten lakó lányához költözött, másfél esztendeje pedig a Margaréta Otthonban telnek mindennapjai.

Kilencvenötödik születésnapja alkalmából hétfőn a város képviseletében Mák Kornél alpolgármester és Engert Jakabné, a választókörzet önkormányzati képviselője is köszöntötte. Erzsike néni örömmel fogadta a jókívánságokat, az ajándékokat, és azt az emléklapot, melyben Orbán Viktor miniszterelnök üdvözölte. Ellátta kézjegyével az önkormányzat Szépkorúak könyvét is.

Természetesen nem hiányzott a születésnapi torta sem, amiből kettőt is kapott. Az otthon lakói közül egy idős hölgy verset mondott, egy másik pedig dallal köszöntötte. Az intézmény egyik aktivistája saját versével készült a jeles napra.

Bense Ferencnének öt gyermeke született, kilenc felnőtt unokája van, hat hölgy és három férfi. Tizenhét dédunokája közül tizenöt lány, és kettő fiú. Erzsike néninek a hallása kicsit rosszabb, mint korábban, ezt leszámítva azonban jó egészségnek örvend. Napjai ma is aktívan, hasznosan telnek. Sokat olvas, beszélget, sétál.

(Szöveg: KTV)

Utoljára frissítve: 2015-05-05 08:58:58

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sa...
Bővebben >>