. Ma Márk napja van.
54 standon 354 állást kínáltak a Kecskeméti Főiskolán
2015-04-16 08:11:24
54 standon 354 állást kínáltak a Kecskeméti Főiskolán

54 standon 354 állást kínáltak a Kecskeméti Főiskolán

A Kecskeméti Főiskola immár 18. alkalommal rendezett szerdán állásbörzét a GAMF Kar campusán található Törös Olga Sportcsarnokban. Ezúttal 54 standon összesen 354 állásból válogathattak az érdeklődők. A börzét a főiskola elsősorban azzal a szándékkal rendezi meg minden évben, hogy megkönnyítse a cégek és a hallgatók „egymásra találását", de mára már városi jelentőségű eseménnyé nőtte ki magát a kezdetben csak a főiskolásokat megszólító rendezvény.

 


Ezúttal minden eddiginél több kiállító vett részt az eseményen: az 54 standon jelen  voltak multinacionális cégek,  kis- és középvállalatok, személyzeti tanácsadó cégek és állami szervezetek képviselői is.

Az érdeklődő látogatók a Kecskeméti Főiskola Hallgatói Szolgáltató Központjának több - az álláskeresést segítő - ingyenes szolgáltatását is igénybe vehették. A központ munkatársai tanácsokat adtak az önéletrajz vagy a motivációs levél megírásához, segítettek a felkészülésben egy állásinterjúra, és tippeket adtak az eligazodáshoz a munkaerőpiacon.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

Utoljára frissítve: 2015-04-16 08:11:46

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>