. Ma Konrád, Tivadar napja van.
5 tűzeset, 3 műszaki mentés, 2 téves jelzés
2014-04-08 08:39:54
5 tűzeset, 3 műszaki mentés, 2 téves jelzés

5 tűzeset, 3 műszaki mentés, 2 téves jelzés

Az elmúlt 24 órában 10 jelzés érkezett a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába. Ebből 5 tűzeset, 3 műszaki mentés és 2 téves jelzés volt – közölte Kovács Andrea, a megye katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

 

 

 

 

 

 

A mentők lakásba történő behatoláshoz kérték a tűzoltók segítségét Kiskunhalason az Erzsébet királyné téren, hétfőn délután. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a lakásba behatoltak, és a segítségre szoruló személyt a mentőknek átadták.

 

Hétfőn délután Kecskeméten, a Rákóczi út és a Wesselényi utca kereszteződésében egy személygépjármű az oldalára borult. Az autóban egy ember utazott, őt a kecskeméti hivatásos tűzoltók kiemelték a járműből és a mentőszolgálat szakembereinek átadták.

 

Tűzesethez riasztották a kecskeméti hivatásos tűzoltókat hétfőn este. Helvécia határában lévő szeméttelep területén egy négy négyzetméteres lakókocsi teljes terjedelmében égett. A tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt. A megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét végzett. 

 

Kiskunfélegyháza és Petőfiszállás között, a 628-as vasúti átjáróban Selymesnél egy személygépjármű és egy személyvonat ütközött, kedden hajnalban. Az ütközés következtében a gépkocsi az árokba csúszott. Személyi sérülés nem történt, a gépkocsiban csak a sofőr, míg a vonaton a személyzettel együtt tizenheten utaztak. Az utasokért mentesítő autóbusz, a megsérült motorvonatért mentesítő mozdony érkezett. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók az autót áramtalanították.

 

Hétfőn összesen 4 esetben riasztották Bács-Kiskun megye tűzoltó egységeit nád, száraz növényzet tüzéhez. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

 

Utoljára frissítve: 2014-04-08 08:41:11

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>