. Ma Konrád, Tivadar napja van.
31 új autóbuszt vett át a Mercedestől a DAKK Zrt. Kecskeméten
2015-11-25 13:45:49
31 új autóbuszt vett át a Mercedestől a DAKK Zrt. Kecskeméten

31 új autóbuszt vett át a Mercedestől a DAKK Zrt. Kecskeméten

Harmincegy darab Mercedes-Benz Tourismo helyközi autóbuszt adott át ma ünnepélyesen Ingo Fröhlich, a Mercedes-Benz Hungária vezérképviselet-vezetője a kecskeméti buszpályaudvaron Fekete Antalnak, a DAKK Zrt. vezérigazgatójának. Az eseményen részt vett Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere is.

 

 

 

 

 

A Dél-Alföldi Közlekedési Központ Zrt. (DAKK Zrt.) vezérigazgatója utalt arra, hogy a most lezárt projekt is azt mutatja: a helyi és helyközi közlekedés-fejlesztésben Kecskemét az „élen robog". Mindemellett kitért arra is a buszpályaudvaron tartott sajtótájékoztatón, hogy miért voltak néhány napig - állítása szerint csupán egy hétig - „lerobbant" autóbuszok a kecskeméti helyi forgalomban.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!


- Egy gáztöltőállomás-robbanás következtében Szegeden át kellett csoportosítanunk a helyi közlekedésben használt járműveinket, azért, hogy el tudjuk látni a helyi közlekedést mindenhol a régióban. Ezért Kecskeméttől utólag is elnézést kérünk.

A kecskeméti utazóközönséget talán kárpótolja, hogy még az idén 10 darab új, alacsonypadlós, klímával ellátott Mercedes érkezik a városba.

Ingo Fröhlich hangsúlyozta, rendkívül örül annak, hogy Kecskemét közlekedését a hibridhajtású autóbuszok után most a szintén korszerű Tourismo helyközi járatokkal tudták fejleszteni.

Szemereyné Pataki Klaudia szintén örömét fejezte ki a fejlesztéssel kapcsolatban, és kiemelte, hogy Kecskemét és a DAKK együttműködése az elmúlt időszakban nagyon sokat javult.

- Rugalmasan kezelik a kéréseinket és kompromisszumokat találva mindenben meg tudunk állapodni. Ezt köszönöm a DAKK Zrt-nek és a jövőben is számítok erre.  

Ha megérkeznek decemberben az új városi autóbuszok, akkor már 35 korszerű Mercedes „teljesít szolgálatot" Kecskeméten. A tervek azonban a fejlesztésre máris készen vannak: eszerint összesen 57 új, korszerű autóbusz fog rövidesen utasokat szállítani a kecskeméti helyi közlekedésben.

Utoljára frissítve: 2015-11-25 13:46:55

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj m...
Bővebben >>