. Ma Emma napja van.
24 órás logisztikai vetélkedőt hirdet középiskolásoknak a PAE GAMF
2017-01-07 05:52:47
24 órás logisztikai vetélkedőt hirdet középiskolásoknak a PAE GAMF

24 órás logisztikai vetélkedőt hirdet középiskolásoknak a PAE GAMF

Új szakként indul 2017 szeptemberében a PAE GAMF Műszaki és Informatikai Karán a logisztikai mérnöki alapszak. A kar 24 órás vetélkedőt hirdet „Egy nap alatt a logisztika körül" címmel, hogy az érdeklődő középiskolások egy jó hangulatú eseményen bepillantást nyerjenek abba, milyen típusú feladatok várhatnak egy logisztikusra és milyen képességekre, készségekre van szükség, hogy jó logisztikussá válhassanak.

 

 

 

 

A 2017. január 27-én déli 12 órától január 28-án déli 12 óráig zajló vetélkedőn a résztvevők próbára tehetik problémamegoldó képességüket, logikus gondolkodásukat, kipróbálhatják, mennyire eredményesen tudnak csapatban dolgozni és a zsűri számára prezentálni a megoldási javaslatokat. A vetélkedő időtartama alatt látogatást tesznek logisztikai mérnököket is foglalkoztató cégnél és találkozhatnak duális partnercégek képviselőivel is, hogy széles körűen tájékozódhassanak a logisztikai mérnöki munka sajátosságairól.

A vetélkedőn iskolatípustól függetlenül 11-13. osztályos középiskolások háromfős csapatai vehetnek részt.  A csapattagok érkezhetnek különböző iskolákból, évfolyamokról és osztályokból is.

 

Az első fordulóban a jelentkezéssel egyidejűleg a jelentkezési űrlapon a csapatoknak a GAMF Műszaki és Informatikai Karral és a logisztikusi szakmával kapcsolatos öt kérdést kell röviden megválaszolniuk. Az első fordulóban beküldött válaszok alapján kapnak meghívást a csapatok (a jelentkezők számától függően 6-12 csapat) a 2. fordulóba, amelynek helyszíne a PAE GAMF Műszaki és Informatikai Kara.

 

A versenyfeladatokat zsűriként a szak oktatásában részt vevő szakemberek és a duális partnercégek képviselői értékelik.  A pontozáson kívül a csapatok szóbeli értékelést és hasznos ismereteket is kapnak a zsűri tagjaitól.

 

A jelentkezés határideje: 2017. január 21. déli 12 óra.  További információk és a jelentkezési űrlap elérhető a http://gamf.kefo.hu/egy-nap-alatt-a-logisztika-korul oldalról.

 

A kiemelkedő teljesítményt nyújtó csapatok 200 000 Ft értékű összdíjazásban, tárgyjutalomban részesülnek. Az első helyezett csapat mindhárom tagja egy tabletet kap.

Utoljára frissítve: 2017-01-07 06:02:26

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Úgy érzi, hogy érdekli a különféle örömök világa, elege van a megszokott együttlétekből, valami többre, vala...
Bővebben >>