. Ma György napja van.
20 éves a Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola
2015-11-22 14:54:36
20 éves a Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola

20 éves a Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola

Húsz éves jubileumát ünnepli a Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola. November 8-án, vasárnap szentmise keretei között emlékeztek meg az iskola fennállásának 20. évfordulójáról, november 22-én, vasárnap délelőtt pedig ünnepi gálaműsort rendeztek a Hírös Agórában. Az óvodások, az iskolások, valamint a nevelők és alkalmazottak részvételével.

 

 

 

Húsz évvel ezelőtt történt, hogy a szülők közbenjárására és Kecskemét önkormányzatának kérésére a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye átvette a bezárásra ítélt Zója Utcai Általános Iskolát egyházi működtetésre. Erre is visszaemlékezett Papp Zsolt igazgató az ünnepi köszöntőben.

- Ünnepelni jöttünk össze, iskolánk születését ünnepeljük, és köszöntjük - mondta az igazgató. - Örülünk annak, hogy együtt lehetünk és ünnepelhetünk. Örülünk annak ami van, ami korábban nem volt, de 20 évvel ezelőtt lett. Él és jól van, erős, egészséges és szép! Ezért jöttünk össze. Gyönyörködni, csodálkozni, örülni és köszönteni. Köszönni a rengeteg munkát, amelyből 20 év alatt számlatan sok jó és szép fakadt.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!


Kecskemét városvezetése üzenetét, köszöntését Hörcsök Imre önkormányzati képviselő tolmácsolta az ünnepségen.

- Ezen az ünnepnapon városunk polgármestere, Szemereyné Pataki Klaudia és a Közgyűlés nevében is megköszönöm mindazt a munkát, és eredményt, amelyet az elmúlt két évtizedben a gyermekek nevelése során elvégeztek - mondta Hörcsök Imre. - Ígérjük, hogy a továbbiakban is számíthat az intézmény a város támogatására. Kívánom, hogy a Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola teljes közössége, szülők, gyermekek és a nevelőtestület még sok ilyen évfordulót érjen meg.

Az ünnepi műsort az óvodások kezdték majd az iskolások következtek: a három drámacsoport, az énekkar és a tanárok közös műsorában a névadóra, Szent Imre életére, életének értékeire emlékeztek.

Utoljára frissítve: 2015-11-22 14:57:01

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik,...
Bővebben >>