. Ma Emma napja van.
20 éve szervez bált a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
2018-01-29 04:34:33
20 éve szervez bált a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

20 éve szervez bált a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 1998 óta kétévente rendezi meg az üzleti élet bálját. Az idei, sorban a 11. estély január 27-én volt a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpontban. A megye mintegy 150 ismert vállalkozója és közéleti személyisége fogadta el a köztesület meghívását a jótékonysági eseményre. Jelen volt, mint a bál fővédnöke, Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

"Jubileumi bált ünneplünk" - fogalmazott köszöntő beszédében Gaál József, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, aki hozzátette: a rendezvény a múlt és a jelen találkozása. 20 éve szervez a kamara bált a hírös városban, amely az idén 650 éves.

 

Ez a bál, mint ahogyan a korábbiak is, az üzletről és a jótékonyságról is szólt. A legjobb üzletek ugyanis fehér asztal mellett köttetnek. A jótékonyság célja pedig ezúttal az Élethinta Alapítvány támogatása volt.

 

Az Élethinta Alapítványt súlyosan és halmozottan sérült gyermekeket nevelő szülőkből és gyógypedagógusokból álló aktív közösség közös törekvései hívták életre, mellyel a kecskeméti és Kecskemét környéki sérült gyermekeket nevelő szülők szeretnének gyermekeiknek megfelelő fejlesztési és ellátási lehetőséget biztosítani. Az alapítvány céljai közt szerepel a sérült gyermekek társadalmi beilleszkedésének elősegítése, egy közösségi hely kialakítása, egy napközbeni ellátást biztosító intézmény, valamint átmeneti és állandó elhelyezést nyújtó lakóotthon létesítése és működtetése.

 

Az idén a vállalkozások közvetlen támogatásokkal is segítették ezen célok megvalósulását.

 

Külön köszönet illeti:

Ezüstfokú támogatóként: a Bácsvíz Zrt.-t,, a Bátori Kft.-t,, a Beton-Star Kft.-t,, a Budamobil-Cargo Kft.-t,, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft.-t,, a HatPEDÁL Autósiskola Bt.-t,, a Ver-Bau Építőipari és Szolgáltató Kft.-t, és a Zonika Kft.-t.

 

Támogatójegy vásárlásával segítették a jótékonysági cél megvalósulását: a Kalfém Kft., a HILTI Szerszám Kft., Dr. Svébis Mihály, Dr. Horváth Zsolt, Katkics Tamás, a B. Bau-Plan Kft., Gibárszki Sándorné, Molnár Ferenc és Pintye László.

 

Az Üzleti Élet Jótékonysági Bálján az Élethinta Alapítvány számára befolyt összeg 1.800.000 Ft, amelyet a közeljövőben ad át a kuratórium tagjainak a köztestület vezetése.

 

 

Utoljára frissítve: 2018-01-29 16:27:00

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ha kaptunk már valaha ékszert ajándékba, akkor valószínűleg a mai napig pontosan emlékszünk rá, hogy kitől, mi...
Bővebben >>