. Ma Márk napja van.
140 milliós fogás Lajosmizsén: 5 lopott traktort találtak a rendőrök - VIDEÓVAL
2013-03-22 21:11:35
140 milliós fogás Lajosmizsén: 5 lopott traktort találtak a rendőrök - VIDEÓVAL

140 milliós fogás Lajosmizsén: 5 lopott traktort találtak a rendőrök - VIDEÓVAL

VIDEÓVAL - A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozói 9 darab nagy értékű traktort foglaltak le a napokban. Ebből 5 darab Lajosmizsén volt.

 

 

 

 

 

* A Lajosmizsén lefoglalt traktorok összértéke 140 millió forint.

 

 

 

A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai február 28-án Budapesten, egy lezárt csarnokban megtaláltak, majd lefoglaltak 4 darab mintegy 70 millió forint értékű, John Deere gyártmányú traktort, amelyekről megállapítást nyert, hogy a schengeni körözési rendszerben szerepelnek.

 

A nyomozók március 20-án Lajosmizse és Felsőlajos községekben három helyszínen megtaláltak és lefoglaltak további 5 darab, a schengeni körözési rendszerben ugyancsak szereplő John Deere gyártmányú traktort, amelyek összértéke körülbelül 140 millió forint.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a munkagépeket ismeretlen tettesek Nyugat-Európából tulajdonították el, azok egy részének egyedi azonosítóit (alváz-, és motorszámát) professzionális módon megváltoztatták.

 

A további eljárást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztálya orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen folytatja.

 

 

Utoljára frissítve: 2013-03-22 22:33:00

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>