. Ma Emma napja van.
13 évet tölt fegyházban a kisgyerekkel közösülni próbáló juhász
2014-03-07 15:33:50
13 évet tölt fegyházban a kisgyerekkel közösülni próbáló juhász

13 évet tölt fegyházban a kisgyerekkel közösülni próbáló juhász

Gyomorforgató büntetőügyben hirdetett ítéletet a Kecskeméti Törvényszék. Dr. Sárközy Szabolcs bírói tanácsa bűnösnek találta a juhász foglalkozású B. Imrét, mert élettársa 13 éves kislánya ellen szemérem elleni erőszak bűntettét követte el. Nem erőszakolta meg a kislányt, azonban – szexuális vonatkozásban - ezen kívül szinte mindent elkövetett ellene… Az ítélet: 13 évi fegyházbüntetés.

 

 

 

A korábban több Bács-Kiskun megyei településen is juhokat legeltető, és emiatt hosszabb-rövidebb ideig ott tartózkodó B. Imre 2009-ben – közelebbről meg nem határozható napon - fogdosta az élettársa akkor 9 éves kislányának a fenekét, lábát és a melleit. Két hónap múlva ismét fogdosta a gyereket, aki tiltakozott, ezért a juhász őt a karjánál fogva rángatta és megpofozta.

 

A következő évben a férfi többször is megpróbált erőszakkal közösülni a kislánnyal, ami azonban a nagy hasa miatt szerencsére nem sikerült. Ennek ellenére a juhász nem adta fel: fogdosta a kislányt, az ujjával nyúlt a nemi szervébe és megpróbálta rávenni, hogy orálisan elégítse ki őt.

 

 

Ezek a próbálkozások 2012 januárjától már heti rendszerességgel követték egymást. Egészen addig, amíg a gyerek nem tett panaszt Páhiban, a polgármesteri hivatalnál, mire a rendőrök őrizetbe vették a juhászt, és eljárást indítottak ellene. A kislány ezt követően nevelőotthonba került.

 

 

A férfi élettársa, a kislány anyja, tudott a férfi erőszakos közeledéséről, de nem tett ez ellen semmit, így ő lett a büntetőperben a másodrendű vádlott. Mindketten végig tagadták a bűncselekmények elkövetését.

 

 

Dr. Sárközy Szabolcs bíró azonban a ma (március 7-én) kihirdetett ítélet szerint előtt bizonyítottnak látta a bűncselekmény elkövetését. Ezért B. Imrét 13 évi fegyházbüntetéssel sújtotta, az élettársa pedig 2 évi börtönbüntetést kapott, aminek azonban a végrehajtását 4 évi próbaidőre felfüggesztette a bíróság. Egyik ítélet sem jogerős, mert az ügyész B. Imre vonatkozásában súlyosbításért fellebbezett, a férfi és ügyvédje pedig felmentést, vagy legrosszabb esetben enyhébb büntetést kértek. A nő ítéletét az ügyész tudomásul vette, az asszony – és ügyvédje - azonban ártatlanságát hangoztatva felmentésért - legrosszabb esetben enyhébb büntetésért – fellebbeztek. A büntetőper ezért a Szegedi Ítélőtáblára kerül.

Utoljára frissítve: 2014-03-07 15:34:21

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>